Oplever du også lange køer i Kbh. Lufthavn?

Kbh Lufthavn vil løfte passagertallet med to tredjedele til 40 mill de næste 20 år siger den adm. direktør Thomas Woldbye til Børsen i dag. Det lyder jo fantastisk og vil sikkert være muligt bla hjulpet af den hurtigt voksende globale middelklasse.
Direktøren nævner samtidig, at lufthavnen skal have en verdensklasseeffektivitet og være priseffektiv, hvilket bla skal løses ved mere selvbetjening. Det må bla betyde at tingene skal gøres billigere og den økonomiske gevinst skal stige, hvilket specielt vil glæde hovedaktionærerne, Ontario Teachers’ Pension og den australske finansgruppe Macquarie, der kontrollere over 50 procent af Kbh Lufthavn.
Jeg bruger tit lufthavnen og har på det seneste oplevet massive køer ved sikkerhedskontrollen – sidst her til morgen onsdag, hvor jeg skulle til Stockholm – ventetiden var op til en halv time!
Ja, jeg syntes at Kbh Lufthavn er særdeles attraktiv, men jeg er sikker på at det vil glæde vi rejsende, hvis ledelsen kunne få effektiviseret sikkerhedskontrollen og dermed reduceret ventetiden – også selvom det giver yderligere omkostninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *